Nomineringar till årsmötet

@kalmarlansarkivforbund

Till samtliga medlemsorganisationer i Kalmar läns Arkivförbund

Nu är det hög tid att nominera till Kalmar läns Arkivförbunds årsmöte den 12 april 2017. Kalmar läns Arkivförbund vädjar till sina medlemmar om hjälp att nominera till alla lediga uppdrag i styrelsen samt till valberedningen. Vi vill också uppmärksamma våra organisationer att ha i åtanke att nominera kvinnor till en del av de uppdrag som finns i arkivförbundets styrelse och valberedning. Detta för att det ska bli en mer jämn fördelning mellan kvinnor och män i arkivförbundets styrelse. Arkivförbundet tackar på förhand.
Eftersom KLAF detta år inte kunnat få ihop en fungerande valberedning ska nomineringar och motioner till KLAF:s årsmöte skickas till länsarkivarie Karin Lokrantz Nilsson, senast fredagen den 7 april 2017.

Aktuella val

Styrelseledamöter 2 år

2 personer

1 vakans

Ersättare 1 år

1 person

Revisorer 1 år

2 revisorer

Revisorer ersättare 1 år

2 ersättare

Valberedning 1 år

3 personer varav 1 sammankallande

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.