Uppmaning till enskilda arkivinstitutioner i Kalmar län!

@kalmarlansarkivforbund

Uppmaning till arkivinstitutioner i Kalmar län som bevarar enskilda arkiv (förenings- och folkrörelsearkiv, specialarkiv och kommunarkiv som bevarar enskilt material)!

Det finns ännu en chans att påverka och svara på den enkät arkivförbundet skickade ut till Er i slutet av mars! Sista dagen är den 26 april, så ni har fortfarande ett dygn på er att svara!

Styrgruppen för projektet Handlingsplan för enskilda arkiv i Kalmar län, träffas på Kalmar Folkrörelsearkiv den 27 april för att gå igenom de enkätsvar som arkivförbundet har fått in.

Styrgruppen har vid tidigare möte diskuterat olika strategier om hur vi tillsammans ska gå vidare och arbeta efter den handlingsplan som nu är framtagen. Styrgruppen arbetade fram en enkät för med utgångspunkt utifrån de fyra olika aktiviteterna/åtgärderna som arkiven ska arbete med under 2018.

  • Kompetensutveckling
  • Samverkan/samarbete
  • Marknadsföring
  • Resursutnyttjande

I enkäten finns exempel på aktiviteter, men självklart är det fritt fram för de enskilda arkivinstitutionerna att komma med egna förslag.

Kalmar läns Arkivförbund uppmanar de enskilda arkivinstitutionerna i Kalmar län att svara på enkäten då den är viktig för det gemensamma arbetet med aktiviteter kring handlingsplanen. Dessutom har ni här chansen att påverka!

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.