KLAF styrelsemöte 23 mars 2022

@kalmarlansarkivforbund

KLAF hade sitt styrelsemöte via Zoom denna gång och det var många punkter att gå igenom med 10 stycken olika bilagor.

Planering och förberedelse för KLAF:s årsmöte den 20 april 2022.

Genomgång av pågående och framtida projekt i KLAF dvs. ”Utveckling av enskilda arkiv” samt information om uppstart av ”Förstudie för en länsarkivdepå i Kalmar län”. Vi vill också starta upp en verksamhet för målgruppen barn och unga i Kalmar län.

Vi diskuterade framtida nätverksträffar. Tyvärr har det pga. pandemi och sjukskrivning inte blivit några nätverksträffar de senaste åren. Det vill vi ändra på, så vi börjar diskutera och planera för en nätverksträff i höst, då för både de som arbetar med enskilda arkiv och offentliga arkiv. Det blir lite som en nystart, en uppstart efter pandemin.

Vi återkommer med ytterligare information om de olika projekten och annat som händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.