In Memoriam

@kalmarlansarkivforbund

Det är med sorg i hjärtat vi tar emot beskedet att Sam Blixt har avlidit. Sam var en eldsjäl i Oskarshamn och aktiv inom släktforskningen. Han satt också i arkivförbundets valberedning som sammankallande. Han åkte med arkivförbundets studieresor både till Vadstena och till Riksarkivet i Stockholm. Sam var en kunnig, påläst och positiv person och ett riktigt krutpaket. Vi kommer sakna honom mycket. Våra tankar går till familj, nära och kära.

/Styrelsen och länsarkivarie Karin Lokrantz Nilsson
Kalmar läns Arkivförbund

Begravningen äger rum torsdagen den 28 november i Skogskapellet Stora salen i Oskarshamn. Kl. 13.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.