Länk informationsbroschyr om enskilda arkiv Kalmar län

@kalmarlansarkivforbund

Nu finns det en bläddringsbar digital version av informationsbroschyren ”Hitta ditt arkiv! Information om enskilda arkiv i Kalmar län” som länk på arkivförbundets hemsida. Länken finns att hämta på första sidan, under bilden. Länken finns även att hämta här: https://issuu.com/poklek2000/docs/kalmar_l_ns_arkivf_rbund_-_broschyr_web

Kalmar läns Arkivförbund vill passa på att tacka de arkivinstitutioner som medverkat och tillsammans med oss arbetat fram broschyren. Vi vill också uppmärksamma styrgruppen som aktivt arbetat med projektet och Region Kalmar län som stöttat oss i projektet.

Utan er hade det inte blivit någon broschyr.

Trevlig läsning!

Karin Lokrantz Nilsson
länsarkivarie, Kalmar län

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.