Inbjudan KLAF årsmöte 10 april 2019

@kalmarlansarkivforbund

Kalmar läns Arkivförbund bjuder in sina medlemmar till årsmöte i Oskarshamns kulturhus, Skaparverkstan den 10 april 2019 från kl. 18.00.

Göran Persson ordförande i Emmabodabygdens Arkivförening och ”Spritkung” på Kyrkeby bryggeri i Vissefjärda kommer hålla en inspirationsföreläsning med start kl. 18.30. Ungefär kl. 19.00-19.15 är det årsmötesförhandlingar och vi beräknar vara klara vid kl. 20.00.

Skicka anmälan till länsarkivarie Karin Lokrantz Nilsson, telefon: 0491-880 32, e-post: karin.lokrantz@oskarshamn alternativt klaf@oskarshamn.se, senast 5 april. I samband med anmälan till årsmötet meddela om du har någon specialkost eller någon allergi vi ska ta hänsyn till när vi beställer fika.

Arkivförbundet står för resan.
Arkivförbundet bjuder på något matigare fika! 

Välkommen!
Vänliga hälsningar
Kalmar läns Arkivförbunds styrelse
2019-03-20

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.