KLAF styrelsemöte 20 mars 2019

@kalmarlansarkivforbund

Kalmar läns Arkivförbund har sitt styrelsemöte den 20 mars i Oskarshamns kulturhus.

Stort fokus denna gång ligger på planering av arkivförbundets årsmöte den 10 april, samt genomgång av diverse förslag till olika styrdokument. Styrelsen kommer även att gå igenom ärenden som arbete med den arkivbroschyr som planeras att ges ut i samarbete med de enskilda arkiven i Kalmar län . Vi kommer också gå igenom ansökan om bidrag vi har skickat till Kulturrådet som är kopplad till ett framtida 3-årigt projekt där vi vill engagera och entusisasmera personal och styrelser vid de enskilda arkivinstitutinerna i Kalmar län.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.